Protuprovalna vrata SKAPI Tuzla

protuprovalna vrata skapi

Bavimo se prodajom, ugradnjom te servisom  protuprovalnih vrata. Počeci našeg poslovanja kreću još od 1999 godine kad je stvorena jezgra poslovanja temeljena na uslugama ugradnje blindiranih vrata i servisa istih.

Primjenjujući savremen način poslovanja i visoku kvalitetu proizvoda uz dugogodišnje iskustvo te pružanje kompletne usluge našim strankama profilirali smo se na tržištu kao vodeći specijalisti za ugradnju i servis protuprovalnih vrata.

U saradnji sa našim partnerima kao cilj je ponuditi klijentima pouzdana, kvalitetna a cijenom prihvatljiva protuprovalna vrata, te vrhunsku uslugu. Povoljne cijene, odlična kvaliteta, brzina isporuke, pridržavanje dogovora kao i dogovorenih rokova, te kompletna usluga naš je cilj. Najviše se ponosimo onim što je najvrijednije a to je naše iskustvo za sve vrste radova vezanih uz vrata i sličnu problematiku. Osim ugradnje protuprovalnih vrata, otvaranje vrata, servis vrata i zamjena svih vrsta brava je usluga koju nudimo najčešće kroz hitne intervencije. Iako, ne spada svaka usluga otvaranja vrata u hitne intervencije. O tome najviše ovisi koliko Vam je hitno potrebno otvoriti vrata. Otvaramo vrata radi raznoraznih uzroka poput zaboravljanja ključa u stanu, kući, neispravnost brave radi koje se vrata nemogu otključati te ukoliko Vam ključ ostane zaglavljen u vratima

Komentariši