O nama

SKAPI usluge i servisi

Hitne intervencije otključavanje zalupljenih vrata

Možda se nađete u situaciji da se vrata slučajno zalupe i vi ostane zaključani iz ureda ili doma. Zalupljena vrata su vrlo frustrirajući problem jer vas zaključavanje sprječava da bilo gdje idete dok se situacija ne riješi. Ipak, naši bravari imaju pravi odgovor. Usluge hitne intervencije otključavanja zalupljenih vrata koje naši bravari mogu pružiti potkrijepljene su dugogodišnjim iskustvom, odgovarajućim profesionalnim alatima i tehnikama.

Hitna intervencija zamjene pokvarenih brava i dijelova

Djelomično ili potpuno slomljena brava također je vrlo frustrirajući problem. Pokušate li problem riješiti sami, rezultat bi mogao biti nepopravljivo oštećenje vrata i brave. Da bi izbjegli nepotrebne troškove ovaj posao bolje prepustite našim stručnjacima. Hitne intervencije koje obavljaju naši bravari uključuju zamjenu pokvarene brave novom, zamjenu različitih dijelova i servis protuprovalnih vrata.

Popravak brava

Svima nam je jasno da neispravne brave značajno smanjuju sigurnost u našim stanovima, a da ne spominjemo imovinu koju sadrže. Stoga se toplo preporučuju hitne usluge bravara kada se pojave ovakvi problemi.

Ako brava ne reagira na odgovarajući način, morate pozvati profesionalne bravare, jer ako je pokušate popraviti sami, riskirate da je trajno oštetite, zaključate unutra ili van. Naši specijalizirani bravari imaju potrebnu stručnost i profesionalne alate za rješavanje takvih situacija stoga je bolje da nas kontaktirate bez odgađanja.

Popravci nakon pokušaja provale

Neželjeni događaj provale ostavlja za sobom ozbiljne sigurnosne probleme. Brave su često nepopravljive i polomljene, vrata se ne mogu zatvoriti a ponekad se moraju zamijeniti cijeli sistemi zaključavanja vrata.

Kako bismo spriječili takve situacije u budućnosti, naše bravarske usluge hitnih popravaka uspjeti će vratiti sigurnost vašem stanu i imovini.

Hitna intervencija vađenja slomljenog ključa

Na kraju ali ne i najmanje važno, hitne bravarske usluge mogu riješiti situaciju slomljenog ključa zaglavljenog u bravi. Neki kažu da možete sami izvaditi ključ i uštedjeti novac, ali rizik od oštećenja brave u ovom slučaju postoji. Također, riskirate dodatni trošak, jer ako oštetite mehanizam brave morat ćete ga zamijeniti.

Bravarske intervencije i usluge

Kao firma koja se bavi  bravarskim poslovima, nudimo razne usluge, ali ovdje su neke od uobičajenih  bravarskih usluga:

  • * hitne bravarske usluge otključavanja vrata
  • * otvaranje običnih i protuprovalnih vrata. Otvoriti ćemo vrata bez oštećenja vaše imovine
  • * otvaranje svih vrsta brava.
  • * servis protuprovalnih (sigurnosnih) brava
  • * promjena brave na protuprovalnim vratima.
  • * podešavanje vrata
  • * zamjena kvake ili kugle i okova na vratima
  • * popravak cilindra, brave i vrata
  • * popravci nakon pokušaja provale
  • * generalni popravak vrata
serratura-porta-blindata

Naše prednosti

Vršimo ugradnju protuprovalnih vrata svih modela i vrsta.

Radimo servisiranje protuprovlanih vrata kao i zamjenu svih vrsta brava za vrata.

Osim ugradnje protuprovalnih vrata, otvaranje vrata, servis vrata i zamjena svih vrsta brava je usluga koju nudimo najčešće kroz hitne intervencije.

Svi naši ponudbeni modeli protuprovalnih vrata su pouzdani i sigurni. U zavisnosti od želje kupca moguće je poručiti modele sa boljim karekteristikama od standardnih.

Za sve mozele protuprovalnih vrata nudimo garanciju na kvalitet.

Naši modeli protuprovalnih vrata su veoma povoljni i konkurentni na tržištu. Cijene srazmjerne kvalitetu i karakteristikama u zavisnosti od želje kupca.